CRONICA UNEI FOTOGRAFII LA PARIS
40 fotografii

Lupta împotriva cancerului la sân se duce și în mediul fotografic.

ESTÉE LAUDER PINK RIBBON PHOTO AWARD este un concurs fotografic desffășurat în fiecare an începand din 2012. https://pinkribbonaward.fr/en/

fotografii

Anual sunt inscrise sute de imagini din care sunt selectate un număr de 40 care sa reprezinte societatea in lupta impotriva cancerului la sân iar in anul 2019 acesta tema a fost denumita “HEROES”

În fiecare an cele 40 de fotografii selectate de către juriu sunt expuse pentru a sensibiliza publicul în lupta depistării la timp a cancerului la sân și  cei care au realizat fotografiile primesc invitatii la PARIS PHOTO la care ESTÉE LAUDER PINK RIBBON este organizator avand un stand aparte. https://www.pinkribbonaward.fr/en/le-concours/les-finaliste-2019/78-general/233-finalistes-2019-en

Am avut bucuria să fiu selectat printre cei 40 de fotografi care prin imaginile lor reprezinta lupta împotriva cancerului la sân și imaginea mea să fie expusă alături de celelalte timp de 3 săptămâni in jurul Turnului Eiffel, iar în cadrul PARIS PHOTO să ruleze pe un ecran instalat la standului ESTÉE LAUDER PINK RIBBON.

fotografii

40 de fotografii expuse

Premiile ESTÉE LAUDER PINK RIBBON s-au decernat la GRAND PALAIS – împotriva cancerului la sân, iar după spusele d-lui Alain Genestar membru al juriului, fondator si director al Polka Magazin http://www.polkamagazine.com/ – la jurizare s-a ținut cont atât de calitatea tehnică și artistică a fotografiei dar și de povestea scrisă ce insoțea imaginea.

În urma jurizării de către personalitati in domeniul a celor 40 de fotografii, se aleg următoarele premii: premiul publicului, premiul 1 și marele premiu al juriului care defapt reprezintă câstigatorul competiției.

Caștigatorii de anul acesta sunt:

Marele premiu – Geraldine Aresteanu – o romanca dupa tata 😊

Premiul 1 ( in acest an s-au acorda 2 premii 1)  -Vanessa Corbelin si Christian Izorce

Premiul Publicului – Guillaume Bresson

paris 1
paris 2
paris3
paris4

Aceasta a fost o scurta prezentare a ceea ce a reprezentat participarea mea la ESTÉE LAUDER PINK RIBBON PHOTO AWARD în cadrul PARIS PHOTO 2019  dar povestea a avut și o continuare 😊 cele 40 de imagini au fost prezentate in cadrul PARIS PHOTO de la NEW YORK 2020.

Atelier de fotografie Harcourt – Hollywood style

Portret și nud în stil Harcourt Lumini cinematografice, umbre și nostalgie. Pentru prima dată în România, îți oferim ocazia să participi la un Atelier de fotografie Harcourt. Ce vei învăța? Ghidat de fotografii Ovidiu Bujor și Vlad Vlădău vei afla cum poți...